Kompetanse

Vi tilbyr bistand innenfor de fleste privatrettslige rettsområder, med hovedvekt på erstatningsrett, fast eiendom, arbeidsrett og arve- og familierett.

Personskadeerstatning

Hvis du har vært utsatt for en personskade så kan du ha krav på erstatning. Flere av våre personskadeadvokater har mer enn 17 års erfaring med erstatningsoppgjør etter alle typer personskader, herunder yrkesskade, trafikkskade, voldsofferskade og pasientskade.

Vi sørger for at du får den erstatningen du har krav på.

Se vår fagside Indem Personskade for mer informasjon.

Fast eiendom

Våre erfarne eiendomsrettsadvokater bistår kunder i de fleste spørsmål knyttet til fast eiendom. Vi bistår saker knyttet til kjøp/salg av ny eller brukt bolig, håndverkertjenester, bygnings- og entrepriserett samt takstmanns- og megleransvar.

En av våre eiendomsrettsadvokater er også eiendomsmegler. Vi kan derfor også tilby bistand i forbindelse med oppgjør, herunder kjøpekontrakt og hjemmelsoverføring, ved kjøp og salg av fast eiendom.

Se vår fagside Indem Eiendomsrett for mer informasjon.

Arbeidsrett

Arbeidsretten regulerer plikter og rettigheter mellom de ulike partene i arbeidslivet. Våre arbeiderettsadvokater bistår både arbeidstakere og arbeidsgivere blant annet i spørsmål om oppsigelse og avskjedigelse, ansettelse og arbeidsavtale, sluttavtale, konkurranseklausuler, lønn og bonus mv.

Hvis du ønsker bistand og støtte av advokat i drøftelsesøte med arbeidsgiver eller en arbeidstaker så kan våre arbeidsrettsadvokater stille på kort varsel og til avtalt fastpris.

Se vår fagside Indem Arbeidsrett for mer informasjon. 

Arve- og familierett

Våre advokater holder jevnlig foredrag innenfor arve- og familierett. Vi tilbyr en rekke arve- og familierettslige tjenester til fastpris, slik som utarbeidelse av testament, samboerkontrakt, ektepakt mv. Vi bistår også ved skifte og arvefordeling, skilsmisse og opphør av samboerforhold, samt barnefordeling og samvær.

Se vår fagside Indem Arve- og Familierett for mer informasjon.

Ta gjerne kontakt med oss for en gratis og uforpliktende samtale om din sak. Du kan ringe oss på 22 00 88 88, sende oss en e-post til post@indem.no eller fylle ut skjemaet under.

Kontakt

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.