Fast eiendom

Krav på prisavslag eller erstatning etter kjøp av bolig? Eller havnet i tvist med en håndverker? Våre eiendomsadvokater kan hjelpe deg.

Eiendomsrett omfatter en rekke ulike rettslige problemstillinger som kan gjelde både privatpersoner og næringsdrivende. Våre advokater bistår kjøpere og selgere av boliger, oppdragsgiver og oppdragstaker for håndverkertjenester, boligeiere, kunder for megler- og takstmannsoppdrag mv.

Har du en sak?

 

Det er krevende å vurdere om du har et rettmessig krav på prisavslag/erstatning. Det kan være like vanskelig å vurdere rettmessigheten av et krav rettet mot deg. Våre erfarne eiendomsadvokater kan vurdere din sak, og bistår deg med å fremme eller besvare kravet. Med omfattende prosedyreerfaring for landets domstoler kan du stole på at vi gir deg gode råd.

Vi tilbyr advokatbistand innenfor de fleste eiendomsrettslige problemstillinger, herunder spørsmål knyttet til:

 

Våre eiendomsadvokater er samarbeidsadvokater med Huseiernes Landsforbund. Medlemmer av Huseiernes Landsforbund får 20 % rabatt på veiledende timesatser.

 

Kontakt oss for en gratis og uforpliktende samtale om din sak. Du kan nå oss på telefon 22 00 88 88, ved å sende en e-post til post@indem.no eller ved å fylle ut skjemaet under. 

Kontakt

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.