Vi samarbeider med dyktige og kjente aktører både internasjonalt og lokalt. Her finner du en oversikt over våre samarbeidspartnere.

AirHelp

AirHelp hjelper flypassasjerer verden over med å få erstatning fra flyselskapene hvis flyet deres har blitt forsinket, kansellert eller hvis passasjerene har blitt nektet ombordstigning. AirHelp har siden selskapet ble etablert i 2013 hjulpet mer enn 13 millioner passasjerer med å få den erstatningen de har krav på. AirHelp har over 69.000 anmeldelser på TrustPilot med en gjennomsnittlig score på 9,3 Excellent.

I samarbeid med AirHelp så bistår Indem passasjerer der det er behov for å forfølge erstatningskravene rettslig fordi flyselskapene ikke vil betale erstatning.

HELP Forsikring 

HELP Forsikring gjør advokatbistand tilgjengelig for folk flest blant annet gjennom selskapets advokatforsikring og boligkjøperforsikring. HELP Forsikring er i henhold til selskapets hjemmeside det eneste forsikringsselskapet i Skandinavia med advokathjelp som spesialområde. Hos HELP Forsikring får du advokathjelp uten timepris og selskapet har siden oppstarten i 2005 hjulpet mennesker gjennom mer enn 100.000 saker.

Indem bistår HELP Forsikring i enkeltsaker under selskapets boligkjøperforsikring.

Huseiernes Landsforbund

Huseiernes Landsforbund (Huseierne) er en landsomfattende forbrukerorganisasjon for alle bolig- og fritidsboligeiere, sameier, borettslag og gårdeiere. Huseierne tilbyr en rekke gunstige medlemsfordeler, herunder gratis juridisk rådgivning. Huseierne har egen gratis jusstelefon og de lanserte i 2018 chatboten «Lucy», som kan hjelpe medlemmene døgnet rundt, året rundt.

Medlemmer av Huseierne får 20 % rabatt på veiledende timesats hos oss.

Aller Media

Aller Media er i henhold til konsernets hjemmesider det fjerde største mediekonsernet i Norge med en omsetning på 1,8 milliarder kroner i 2017. Konsernet omfatter kjente nasjonale merkevarer som Dagbladet, Se og Hør, KK, Allers og SOL.

Indem produserer juridiske artikler til Aller Media og har fast plass i Ekspertpanelet både i Allers og i Dagbladet HELG som kommer ut hver fredag.

Foreningen for kroniske smertepasienter

Foreningen for kroniske smertepasienter er en ideell organisasjon som siden 1987 har arbeidet for å bedre livssituasjonen for mennesker med kroniske smerter. Vi bistår foreningens medlemmer innenfor de fleste privatrettslige områder.

Vi er stadig på utkikk etter flere samarbeidspartnere. Hvis du tror at vi sammen med din forening eller bedrift kan styrke dine tjenester eller produkter så hører vi gjerne fra deg. Ta kontakt med advokat og daglig leder Christina Steimler på e-post cs@indem.no eller telefon 971 68 048 for en uforpliktende samtale om hvordan vi sammen kan bli bedre.

Kontakt

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.